Menü
 
Dachshund & Friends
 
Chihuahua & Friends
 
Labrador & Friends
 
Dalmatian & Friends
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szibériai Husky

A Szibériai Husky orosz kutyafajta, a háromféle Nintendogs + Cats játék közül a French Bulldog & New Friends starterfajtája

Ára: £1.380

Előfordulásuk

  • French Bulldog & New Friends: Starterfajta
  • Golden Retriever & New Friends: 5.800 Owner Point vagy 21 nap játék egymás után
  • Toy Poodle & New Friends: 2.100 Owner Point vagy 11 nap játék egymás után

Fajták: Black & White, Brown & White, Agouti & White

Szomszédok

Egy szomszédnak van Szibériai Husky-ja: Juli, Peter kutyája.

A kutya tulajdonságai

Bár a Szibériai Husky történelme több ezer éves, az első írásos emlék mégis csak a XIX. század elejéről származik. Ennek oka az, hogy a Kamcsatka-félszigeten élő eszkimók, akik háziasították a kutyát, sokáig ősközösségi szinten éltek, és az 1800-as évek elejéig még az írást sem ismerték. Feltehetőleg régészeti leletekből lehet következtetni a kutya eredetére.

A Szibériai Husky munkakutya, rendkívül nagy teherbírású. Szőrzetes vastag, évente kétszik igen erősen vedlik. Álló füle és bozontos farka is északi származására utal. Jellegzetes testtartása könnyed, erősen társasági kutya, a csoportos munkát preferálja. A kanok megjelenése erőteljes, a szukáké valamivel könnyedebb.

  • Magasság: Kan: 53,3-59,7 cm, Szuka: 50,8-55,9 cm
  • Tömeg: Kan: 20,4-27,2 kg, Szuka: 15,9-22,7 kg
  • Várható élettartam: 14 év

Intelligens, emberkedvelő fajta, idegenekkel szemben is barátságos. Annak ellenére, hogy nehezen viseli az egyedüllétet, meglehetősen autonóm, az egyik legnehezebben tanítható kutyafajta. Nagy munkabírása révén, rengeteg energiája van, folyton szaladgál, ugrál. Elsősorban a nagy hideghez szokott hozzá, de a meleget is jól bírja. Nagyon szeretnek lyukat ásni, és főleg a kölykök sajnos hajlamosak a rombolásra. Egyre többen tartják kedvtelésből, és akik így döntenek, azok számoljanak a kutya nagy mozgásigényével, amit feltétlenül ki kell elégíteni.

 
French Bulldog & New Friends
 
Golden Retriever & New Friends
 
Toy Poodle & New Friends
 
Extrák
 
Látogatók
Indulás: 2012-06-25
 
Linkek
 
Szavazás
Nintendogs
Melyik DS-es Nintendogs van meg neked?

Dachshund & Friends
Chihuahua & Friends
Labrador & Friends
Dalmatian & Friends
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG