Menü
 
Dachshund & Friends
 
Chihuahua & Friends
 
Labrador & Friends
 
Dalmatian & Friends
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szibériai Husky

A Szibériai Husky orosz kutyafajta, a négyféle Nintendogs játék közül a Dachshund & Friends nyitófajtája

Ára: £528

Előfordulásuk

  • Dachshund & Friends: Startfajta
  • Chihuahua & Friends: 4.000 Trainer Point
  • Labrador & Friends: 30.000 Trainer Point
  • Dalmatian & Friends: 22.000 Trainer Point

Egy gazdának sincs szibériai Husky-ja.

A kutya tulajdonságai

Bár a Szibériai Husky történelme több ezer éves, az első írásos emlék mégis csak a XIX. század elejéről származik. Ennek oka az, hogy a Kamcsatka-félszigeten élő eszkimók, akik háziasították a kutyát, sokáig ősközösségi szinten éltek, és az 1800-as évek elejéig még az írást sem ismerték. Feltehetőleg régészeti leletekből lehet következtetni a kutya eredetére.

A Szibériai Husky munkakutya, rendkívül nagy teherbírású. Szőrzetes vastag, évente kétszik igen erősen vedlik. Álló füle és bozontos farka is északi származására utal. Jellegzetes testtartása könnyed, erősen társasági kutya, a csoportos munkát preferálja. A kanok megjelenése erőteljes, a szukáké valamivel könnyedebb.

  • Magasság: Kan: 53,3-59,7 cm, Szuka: 50,8-55,9 cm
  • Tömeg: Kan: 20,4-27,2 kg, Szuka: 15,9-22,7 kg
  • Várható élettartam: 14 év

Intelligens, emberkedvelő fajta, idegenekkel szemben is barátságos. Annak ellenére, hogy nehezen viseli az egyedüllétet, meglehetősen autonóm, az egyik legnehezebben tanítható kutyafajta. Nagy munkabírása révén, rengeteg energiája van, folyton szaladgál, ugrál. Elsősorban a nagy hideghez szokott hozzá, de a meleget is jól bírja. Nagyon szeretnek lyukat ásni, és főleg a kölykök sajnos hajlamosak a rombolásra. Egyre többen tartják kedvtelésből, és akik így döntenek, azok számoljanak a kutya nagy mozgásigényével, amit feltétlenül ki kell elégíteni.

 
French Bulldog & New Friends
 
Golden Retriever & New Friends
 
Toy Poodle & New Friends
 
Extrák
 
Látogatók
Indulás: 2012-06-25
 
Linkek
 
Szavazás
Nintendogs
Melyik DS-es Nintendogs van meg neked?

Dachshund & Friends
Chihuahua & Friends
Labrador & Friends
Dalmatian & Friends
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!